Εξοπλισμός

Ο Εξοπλισμός Μας

Το Power Fitness – Personal Training γίνεται με την βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς. Περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία και άριστη ποιότητα από τις πιο γνωστές εταιρίες σε εξοπλισμό εκγύμνασης, όπως : Technogym, Life Fitness, Reebok, Eleiko, Powerplate, Pavigym κτλ.

Power Plate® pro5 AIRdaptive™

Ο εξοπλισμός Power Plate® είναι μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευή δόνησης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Οι δονήσεις αυτές μεταδίδουν κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας τη φυσική ανταπόκριση του σώματος στη δόνηση και τη σύσπαση των μυών, αυξάνοντας την συνολική απόδοση με προπονήσεις των 10 λεπτών την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα.
Τα μηχανήματα Power Plate® αποτελούν μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τον δραστήριο τρόπο ζωής, δεν έχουν όμως τον χρόνο για να προπονούνται αρκετά. Προσφέρουν πλήθος σημαντικών οφελών που σας βοηθούν να πετύχετε ή και να υπερβείτε εύκολα τους στόχους που έχετε θέσει για τη φυσική σας κατάσταση. Τα οφέλη αυτά κυμαίνονται από την άμεση βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος έως διάφορα άλλα μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως η αυξημένη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, το καλύτερο εύρος της κίνησης, η καλύτερη βασική προετοιμασία και σταθερότητα καθώς και η πιο γρήγορη ανάκαμψη.
Το μοντέλο Power Plate® pro5 AIRdaptive™ προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων και μπορεί να προσαρμόζεται σε περισσότερους χρήστες από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα που προσφέρει η Power Plate, από υπέρβαρα άτομα ή άτομα που ασκούνται με υψηλή ένταση έως χρήστες μικρού βάρους ή σε ευαίσθητη κατάσταση. Η μονάδα Power Plate® pro5 AIRdaptive™ διακρίνεται από την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, με τη δυνατότητα να φέρει επιπλέον βάρος και ρυθμίσεις αέρα, προσφέροντας μέγιστο όφελος σε μεγαλύτερη ποικιλία χρηστών,πραγματοποιώντας την επιθυμία τους να βρίσκονται στη μέγιστη φυσική κατάσταση και ευεξία.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να διαβάσετε στο επισήμο site της powerplate: www.powerplate.com

Τα Οφέλη του Power Plate®:

  • Αυξάνει την μυϊκή δύναμη
  • Αυξάνει τη διαδικασία καύσης λίπους
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα
  • Χαρίζει πιο όμορφο και πιο σφιχτό δέρμα
  • Αυξάνει την ευκαμψία
  • Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος
  • Βελτιώνει τον συντονισμό
  • Αυξάνει την οστική πυκνότητα

powerplate
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment
equipment